La Villa

Rhone-alpes, Lagnieu
La Villa Genel
La Villa Genel
La Villa Genel
La Villa Genel
La Villa Genel
Image More +47 fotoğraf
La Villa
12 Les Vignes de la Garenne Rhone-alpes, Lagnieu

Lagnieu bölgesindeki La Villa misafirlere kırsal bölgede, La Balme Mağaraları ve Espace Eau Vive ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu pansiyon Demir Yolu Müzesi ile 5 mi (8,1 km) ve Ain Karting ile 7 mi (11,3 km) mesafede.

Restaurant La Villa misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler özel havuz ve özel spa küveti olan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada konaklama ayrıcalığını yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz poşet çay/hazır kahve gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Golf sahasında antreman yaptıktan sonra bitişik şaraphane ve açık havuz dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve kuaför vardır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve lobide kahve servisi vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x