Hôtel du Monolithe

Rhone-alpes, Villebois
Hôtel du Monolithe Genel
Hôtel du Monolithe Genel
Hôtel du Monolithe Genel
Hôtel du Monolithe Genel
Hôtel du Monolithe Genel
Image More +38 fotoğraf
Hôtel du Monolithe
1180 Route des Hauts-Fourneaux Rhone-alpes, Villebois

Villebois bölgesindeki Hôtel du Monolithe misafirlere Espace Eau Vive ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Maison de la Pierre et du Ciment ile 8 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu golf dostu otel La Balme Mağaraları ile 10,4 km (6,5 mi) ve Luizet Şelalesi ile 12,1 km (7,5 mi) mesafede.

Table des Cèdres, Hôtel du Monolithe misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 30 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Golf sahası gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve bisiklet saklama alanı sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Dört Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x