Reikartz Sky Almaty

Alma Ata
Reikartz Sky Almaty Genel
Reikartz Sky Almaty Genel
Reikartz Sky Almaty Genel
Reikartz Sky Almaty Öne Çıkan Resim
Reikartz Sky Almaty Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
Reikartz Sky Almaty
Nauryzbay Batyra 99/1 , Alma Ata

Reikartz Sky Almaty misafirlere Alma Ata merkezinde, Gabit Musrepov Kazakh Theatre for Children and Youth ve 28 Panfilov Kahramanlar Anıt Parkı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Zenkov Cathedral ile 1 mi (1,6 km) ve Nedelka Parkı ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

Bar Sky 17, Reikartz Sky Almaty misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında yapılmaktadır.

Misafirler için 42 klimalı odada minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Alma Ata bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 495 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x