Novotel Living Almaty Jetisu

Alma Ata
Novotel Living Almaty Jetisu Dış Mekan
Novotel Living Almaty Jetisu Kahvaltı
Novotel Living Almaty Jetisu Kahvaltı
Novotel Living Almaty Jetisu Banyo Tipleri
Novotel Living Almaty Jetisu Mutfak
Novotel Living Almaty Jetisu
Abylai Khan Avenue 55 , Alma Ata

Novotel Living Almaty Jetisu misafirlere Alma Ata (Almaly District) bölgesinde, Gabit Musrepov Kazakh Theatre for Children and Youth ve Zenkov Cathedral ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel 28 Panfilov Kahramanlar Anıt Parkı ile 0,7 mi (1,1 km) ve MEGA Park Alışveriş Merkezi ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Line Brew Reserve, Novotel Living Almaty Jetisu misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.30, hafta sonu 6.30 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 55 klimalı odada küçük mutfak, set üstü ocak ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 65-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sauna gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Alma Ata bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 646 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, 1 Çift Kişilik Yatak, Balkon
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x