Regalia Suites by iHost

Malezya Yarımadası, Pekeliling
Regalia Suites by iHost Öne Çıkan Resim
Regalia Suites by iHost Oda Düzeni
Regalia Suites by iHost Oda Düzeni
Regalia Suites by iHost Oda Düzeni
Regalia Suites by iHost Oda Düzeni
Image More +26 fotoğraf
Regalia Suites by iHost
No. 2, Jalan Anjung Putra Off Jalan Sultan Ismail Malezya Yarımadası, Pekeliling

Regalia Suites by iHost size Kuala Lumpur (Chow Kit) bölgesinde, Petronas İkiz Kuleleri ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Pavilion Kuala Lumpur ile 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Suria KLCC Alışveriş Merkezi ile 1,6 mi (2,6 km) ve Berjaya Times Square, Kuala Lumpur, Malezya ile 2,8 mi (4,5 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Hemisphere yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 9.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için LED televizyon sunulur. Misafirlerimize mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

City
City Stüdyo Süit
Room
Panoramic Daire
Room
Luxury Daire
Room
Luxury Süit, 3 Yatak Odası, Şehir Manzaralı, Köşe

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x