Regalia Suites 101

Malezya Yarımadası, Pekeliling
Regalia Suites 101 Öne Çıkan Resim
Regalia Suites 101 Havuz
Regalia Suites 101 Havuz
Regalia Suites 101 Lobi
Regalia Suites 101
Jalan Anjung Putra, 2 Jalan Sultan Ismail Malezya Yarımadası, Pekeliling

Regalia Suites 101 size Kuala Lumpur (Chow Kit) bölgesinde, Petronas İkiz Kuleleri ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Pavilion Kuala Lumpur ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Suria KLCC Alışveriş Merkezi ile 1,8 mi (2,9 km) ve Berjaya Times Square, Kuala Lumpur, Malezya ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

Otelde misafirlere yemek servisi yapan kahve dükkânı/kafe kafe var. Ayrıca market mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz sauna ve spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde alışveriş sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, asansör ve kilitli dolap mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Apart Daire
Room
Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x