Regalia Hotel

Orta Vietnam, Nha Trang
Regalia Hotel Genel
Regalia Hotel Genel
Regalia Hotel Genel
Regalia Hotel Genel
Regalia Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +75 fotoğraf
Regalia Hotel
98B Tran Phu, Loc Tho Orta Vietnam, Nha Trang

Regalia Hotel misafirlere Nha Trang (Tran Phu Plajı) bölgesinde, Louisiane Fermentasyon Evi ve Do Dien Khanh Galerisi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Bai Dai Plajı ile 13 mi (21 km) ve 2 Nisan Meydanı ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

103 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Balkon, Şehir Manzaralı
Room
Superior Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Deluxe Oda, Şehir Manzaralı
Room
Executive Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Family Oda, Şehir Manzaralı
Room
Family Oda, Balkon, Şehir Manzaralı
Room
Family Oda, Balkon, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Family Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Family Oda, Okyanus Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Balkon, Kısmi Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x