Lucky Sun Hotel

Orta Vietnam, Nha Trang
Lucky Sun Hotel Genel
Lucky Sun Hotel Genel
Lucky Sun Hotel Öne Çıkan Resim
Lucky Sun Hotel Dış Mekan
Lucky Sun Hotel Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Lucky Sun Hotel
100/8B Tran Phu, Loc Tho Ward Orta Vietnam, Nha Trang

Lucky Sun Hotel misafirlere Nha Trang merkezinde, Louisiane Fermentasyon Evi ve Nha Trang Gece Pazarı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Bai Dai Plajı ile 12,9 mi (20,8 km) ve Tram Huong Kulesi ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Otelin restoranı Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 108 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kapalı havuz ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Süit, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x