Ecstasy Hotel

Orta Vietnam, Nha Trang
Ecstasy Hotel Öne Çıkan Resim
Ecstasy Hotel Dış Mekan
Ecstasy Hotel Kahvaltı
Ecstasy Hotel Kahvaltı
Ecstasy Hotel Kahvaltı
Image More +44 fotoğraf
Ecstasy Hotel
100/25 Tran Phu Street Loc Tho Orta Vietnam, Nha Trang

Nha Trang (Tran Phu Plajı) bölgesindeki Ecstasy Hotel misafirlere Louisiane Fermentasyon Evi ve Do Dien Khanh Galerisi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Bai Dai Plajı ile 13,1 mi (21 km) ve 2 Nisan Meydanı ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda oda servisi sunuluyor.

Misafirler için 39 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Okyanus Manzaralı
Room
Premier Dört Kişilik Oda, Plaj Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x