Residence Inn by Marriott Dammam

Dammam
Residence Inn by Marriott Dammam Genel
Residence Inn by Marriott Dammam Genel
Residence Inn by Marriott Dammam Genel
Residence Inn by Marriott Dammam Öne Çıkan Resim
Residence Inn by Marriott Dammam Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
Residence Inn by Marriott Dammam
Prince Muhammed Bin Fahd Rd , Dammam

Dammam bölgesindeki Residence Inn by Marriott Dammam konaklamanızda, Al Waha Alışveriş Merkezi ve Dammam Halk Kütüphanesi ve Ulusal Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu otel Al Shatea Alışveriş Merkezi ile 1 mi (1,6 km) ve Al Danah Alışveriş Merkezi ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 134 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Dammam bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 0 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Stüdyo,
Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Süit,
Süit, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Süit,
Süit, 3 Yatak Odası, Sigara İçilmez
Stüdyo,
Stüdyo, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x