Rayan apartment fes medina

Fes-boulemane (bölge), Fes
Rayan apartment fes medina Dış Mekan
Rayan apartment fes medina Dış Mekan
Rayan apartment fes medina Oda Manzaraları
Rayan apartment fes medina Oda Manzaraları
Rayan apartment fes medina Oda Düzeni
Image More +13 fotoğraf
Rayan apartment fes medina
2 Rue Lakhdar Ghilane, Rce. Najah Fes-boulemane (bölge), Fes

Rayan apartment fes medina konaklamanızda Fes merkezinde, Borj Fez Alışveriş Merkezi ile 7 dakika yürüyüş mesafesinde ve Royal Golf de Fès ile 14 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu daire Ibn Danan Synagogue ile 1,3 km (0,8 mil) ve Musevi Mezarlığı ile 1,3 km (0,8 mil) mesafede.

Misafirler buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunan 2 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda çekyat vardır. Misafirlerimize ücretsiz çevirmeli İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu dairede misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Stüdyo, 1 Çift Kişilik Yatak ve Çekyat, Balkon
Room
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon, Şehir Manzaralı
Room
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası, Küvet, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x