Menzeh zalagh 2 boutique hotel & sky

Fes-boulemane (bölge), Fes
Menzeh zalagh 2 boutique hotel & sky Genel
Menzeh zalagh 2 boutique hotel & sky Genel
Menzeh zalagh 2 boutique hotel & sky Genel
Menzeh zalagh 2 boutique hotel & sky Öne Çıkan Resim
Menzeh zalagh 2 boutique hotel & sky Yerinde Yemek
Image More +45 fotoğraf
Menzeh zalagh 2 boutique hotel & sky
Rue Abessalem Serghini Ville Nouvelle Fes-boulemane (bölge), Fes

Menzeh zalagh 2 boutique hotel & sky misafirlere Fes merkezinde, Borj Fez Alışveriş Merkezi ve Atlas Bahçesi ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Sidi Ahmed Tijani Türbesi ve Camisi ile 3,6 mi (5,7 km) ve Royal Golf de Fès ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 130 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Açık havuz, sauna ve spor salonu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Room
Comfort Üç Kişilik Oda
Room
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x