Ravindra Hotel and Restaurant

Güney Sri Lanka Sahili, Madampagama
Ravindra Hotel and Restaurant Öne Çıkan Resim
Ravindra Hotel and Restaurant Dış Mekan
Ravindra Hotel and Restaurant Dış Mekan
Ravindra Hotel and Restaurant Dış Mekan
Ravindra Hotel and Restaurant Yerinde Yemek
Image More +15 fotoğraf
Ravindra Hotel and Restaurant
Madampagama, Wellabada, Galle District Güney Sri Lanka Sahili, Madampagama

Madampagama bölgesindeki Ravindra Hotel and Restaurant misafirlere plaj yakınında, Ambalangoda Plajı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Akurala Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bentota Plajı ile 16,8 mi (27 km) ve Unawatuna Plajı ile 22 mi (35,4 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

8 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x