Eight The Residence Ambalangoda

Güney Sri Lanka Sahili, Madampagama
Eight The Residence Ambalangoda Genel
Eight The Residence Ambalangoda Genel
Eight The Residence Ambalangoda Öne Çıkan Resim
Eight The Residence Ambalangoda Dış Mekan
Eight The Residence Ambalangoda İç Mekan
Image More +23 fotoğraf
Eight The Residence Ambalangoda
21/7 Galle Road Urawatte Güney Sri Lanka Sahili, Madampagama

Bu villa misafirlere Madampagama bölgesinde, deniz kıyısında, Ambalangoda Plajı yakınında ve Ariyapala Maske Müzesi ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Bentota Plajı ile 16,1 mi (26 km) ve Unawatuna Plajı ile 22,7 mi (36,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için klimalı villada LCD televizyon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablolu İnternet sunuluyor. Misafirler için özel banyoda sadece duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerin konforu için ücretsiz şişe su ve tavan vantilatörü sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri sınırlı olarak verilmeketdir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası vardır.

Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Plaj Kenarı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x