Rasamala & Cendana Managed By The Ascott

Cakarta Merkez
Rasamala & Cendana Managed By The Ascott Genel
Rasamala & Cendana Managed By The Ascott Öne Çıkan Resim
Rasamala & Cendana Managed By The Ascott Kahvaltı
Rasamala & Cendana Managed By The Ascott Kahvaltı
Rasamala & Cendana Managed By The Ascott Oda Düzeni
Image More +16 fotoğraf
Rasamala & Cendana Managed By The Ascott
16 Jl. Pegangsaan Barat , Cakarta Merkez

Rasamala & Cendana Managed By The Ascott misafirlere Cakarta (Merkez Cakarta) bölgesinde, Jalan Surabaya Bit Pazarı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve İtalya Elçiliği ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı daire Grand Indonesia Alışveriş Merkezi ile 2,1 mi (3,4 km) ve Taman Mini Indonesia Indah (Minyatür Endonezya) ile 9,9 mi (15,9 km) mesafede.

Rasamala & Cendana Managed By The Ascott misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 99 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 50-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kaplıca ve açık havuz mevcuttur. Bu dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane, ATM/banka hizmetleri ve asansör mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

1
1 Bedroom
3
3 Bedroom Deluxe
Room
2 Bedroom Executive

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x