Hotel Mega Proklamasi

Cakarta Merkez
Hotel Mega Proklamasi Genel
Hotel Mega Proklamasi Öne Çıkan Resim
Hotel Mega Proklamasi Dış Mekan
Hotel Mega Proklamasi İç Mekan
Hotel Mega Proklamasi Yerinde Yemek
Image More +15 fotoğraf
Hotel Mega Proklamasi
Jl Proklamasi No 42 , Cakarta Merkez

Hotel Mega Proklamasi misafirlere Cakarta merkezinde, Jalan Surabaya Bit Pazarı ve İtalya Elçiliği ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Grand Indonesia Alışveriş Merkezi ile 2,4 mi (3,9 km) ve Taman Mini Indonesia Indah (Minyatür Endonezya) ile 9,1 mi (14,7 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 160 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve ortak alanda televizyon mevcuttur.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x