Rajah Boutique

Orta Tayland, Bangkok
Rajah Boutique Genel
Rajah Boutique Öne Çıkan Resim
Rajah Boutique Dış Mekan
Rajah Boutique Kahvaltı
Rajah Boutique Yerinde Yemek
Image More +25 fotoğraf
Rajah Boutique
18 Sukhumvit soi 4, Nana Tai Southern End, Sukhumvit Rd, Sukhumvit Orta Tayland, Bangkok

Rajah Boutique size Bangkok merkezinde, Erawan Mabedi ve Terminal 21 Alışveriş Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama imkânı sunuyor. Bu otel Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 1,5 mi (2,4 km) ve Khaosan Caddesi ile 4,5 mi (7,2 km) mesafede.

Tayland mutfağı alanında uzman olan Saan yemek servisi için ideal, bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.30 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 27 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Compact Room
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x