Novotel Bangkok Sukhumvit 4

Orta Tayland, Bangkok
Novotel Bangkok Sukhumvit 4 Genel
Novotel Bangkok Sukhumvit 4 Genel
Novotel Bangkok Sukhumvit 4 Genel
Novotel Bangkok Sukhumvit 4 Genel
Novotel Bangkok Sukhumvit 4 Genel
Image More +44 fotoğraf
Novotel Bangkok Sukhumvit 4
27 Sukhumvit 4 Klongtoey Orta Tayland, Bangkok

Novotel Bangkok Sukhumvit 4 konaklamanızda Bangkok merkezinde, Bumrungrad Hastanesi ve Lumphini Parkı 10 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 2,4 km ve Siam Center Alışveriş Merkezi ile 2,5 km mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 185 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Küvet (Grand)
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Grand)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x