Radisson Blu Residence Dhahran

Al Khobar
Radisson Blu Residence Dhahran Genel
Radisson Blu Residence Dhahran Öne Çıkan Resim
Radisson Blu Residence Dhahran Dış Mekan
Radisson Blu Residence Dhahran Dış Mekan
Radisson Blu Residence Dhahran Kahvaltı
Image More +71 fotoğraf
Radisson Blu Residence Dhahran
Jamaluddin Al Afaghani Street 18B Al Olaya District , Al Khobar

Radisson Blu Residence Dhahran misafirlere Al Khobar (Al Ulaya) bölgesinde, Alturki Kulesi ve Dharan Mall ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu çevre dostu otel Al Rashed Alışveriş Merkezi ile 2 km (1,2 mi) ve ABD Zahran Başkonsolosluğu ile 4,1 km (2,5 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

92 odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. 24 saat açık sağlık kulübü, kapalı havuz ve buhar odası gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır. Misafirler (ücretli) servisi kullanarak yakındaki dükkânlara gidebilir.

Misafirler için 24 saat açık ofis, limuzin hizmeti ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire (2B)
Apart
Apart Daire (3B)
Standard
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x