Aswar Boutique Hotel

Al Khobar
Aswar Boutique Hotel Genel
Aswar Boutique Hotel Genel
Aswar Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Aswar Boutique Hotel Dış Mekan
Aswar Boutique Hotel Oda Düzeni
Image More +28 fotoğraf
Aswar Boutique Hotel
King Saud Road, Ulaya District Front Dhahran Mall , Al Khobar

Aswar Boutique Hotel size Al Khobar merkezinde, Dharan Mall ve Alturki Kulesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Lulu Parkı ile 4,4 mi (7 km) ve Al Rashed Alışveriş Merkezi ile 4,4 mi (7,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 49 klimalı odada mikrodalga fırın ve minibar mevcuttur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 47-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Süit
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Honeymoon
Honeymoon Oda
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Küçük Mutfak
Room
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon
Room
Senior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x