Golden Bujari Hotel Al Dhahran

Al Khobar
Golden Bujari Hotel Al Dhahran Genel
Golden Bujari Hotel Al Dhahran Genel
Golden Bujari Hotel Al Dhahran Öne Çıkan Resim
Golden Bujari Hotel Al Dhahran İç Mekan
Golden Bujari Hotel Al Dhahran Kahvaltı
Image More +41 fotoğraf
Golden Bujari Hotel Al Dhahran
Firas Ibn Al Nudur Street Building No 3493, Al Olayya , Al Khobar

Golden Bujari Hotel Al Dhahran misafirlere Al Khobar (Al Ulaya) bölgesinde, Alturki Kulesi ve Dharan Mall ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Al Rashed Alışveriş Merkezi ile 1,1 mi (1,8 km) ve Desert Designs ile 3 mi (4,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 112 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x