Rachamankha Thai Villa

Sri Phum
Rachamankha Thai Villa Öne Çıkan Resim
Rachamankha Thai Villa Dış Mekan
Rachamankha Thai Villa Dış Mekan
Rachamankha Thai Villa Dış Mekan
Rachamankha Thai Villa İç Mekan
Image More +17 fotoğraf
Rachamankha Thai Villa
182/1 Rachamankha Rd.T, Phrasing, Muang , Sri Phum

Rachamankha Thai Villa size Chiang Mai merkezinde, Chiang Mai Gece Çarşısı ve Wat Phra Singh ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Chiang Mai Üniversitesi ile 0,4 mi (0,7 km) ve Tha Phae Kapısı ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca villanın kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunan klimalı odalarda evlerinin rahatını yaşayabilmektedir. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu villada ayrıca genel oturma odası, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa
Villa - 3 persons stay
Villa
Villa - 2 persons stay
Room
Villa - 4 persons stay

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x