Meesuk Boutique House

Sri Phum
Meesuk Boutique House Dış Mekan
Meesuk Boutique House Dış Mekan
Meesuk Boutique House Dış Mekan
Meesuk Boutique House Dış Mekan
Meesuk Boutique House İç Mekan
Image More +43 fotoğraf
Meesuk Boutique House
176/2 Ratchamakka Rd Soi 10 Pra-Sing District , Sri Phum

Meesuk Boutique House size Chiang Mai merkezinde, Chiang Mai Gece Çarşısı ve Wat Phra Singh ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Chiang Mai Üniversitesi ile 0,4 mi (0,6 km) ve Tha Phae Kapısı ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Meesuk Boutique House misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Koloniyel stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Standard
Standard Double Room with Mountain View
Standard
Standard Double Room with Pool View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x