Bholah Casa

Quatre Bornes
Bholah Casa Öne Çıkan Resim
Bholah Casa Dış Mekan
Bholah Casa Dış Mekan
Bholah Casa Dış Mekan
Bholah Casa İç Mekan
Image More +29 fotoğraf
Bholah Casa
Boundary Road B.75 , Quatre Bornes

Bholah Casa misafirlere Quatre Bornes merkezinde, Grand River North West ve Active Waves ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu apart daire Quatre Bornes Merkez Pazarı ile 1,1 mi (1,8 km) ve Ebene Ticaret Merkezi ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairede oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca çatı katında teras ve bahçe mevcuttur. Bu Art Deco stili apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x