Puri Kusuma Guest House

Lesser Sunda Islands, Delod Peken
Puri Kusuma Guest House Öne Çıkan Resim
Puri Kusuma Guest House Dış Mekan
Puri Kusuma Guest House Dış Mekan
Puri Kusuma Guest House Dış Mekan
Puri Kusuma Guest House Dış Mekan
Image More +15 fotoğraf
Puri Kusuma Guest House
Jl. Ks.Tubun III/10 Lesser Sunda Islands, Delod Peken

Tabanan bölgesindeki Puri Kusuma Guest House konaklamanızda, Vihara Maitreya Centre ve Alas Kedaton Maymun Ormanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Seminyak Plajı ile 14,8 mi (23,9 km) ve Legian Plajı ile 16,6 mi (26,7 km) mesafede.

Puri Kusuma Guest House misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için 4 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve Diş fırçası ve diş macunu vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x