Umasari Rice Terrace Villa

Lesser Sunda Islands, Mengwi
Umasari Rice Terrace Villa Genel
Umasari Rice Terrace Villa Genel
Umasari Rice Terrace Villa Öne Çıkan Resim
Umasari Rice Terrace Villa Dış Mekan
Umasari Rice Terrace Villa Kahvaltı
Image More +54 fotoğraf
Umasari Rice Terrace Villa
Dusun Umabian, Desa Peken Kecamatan Marga Lesser Sunda Islands, Mengwi

Mengwi bölgesindeki Umasari Rice Terrace Villa konaklamanızda Alas Kedaton Maymun Ormanı ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve Taman Ayun Tapınağı ile 5 dakika mesafede olacaksınız. Bu otel Seminyak Plajı ile 14,6 mi (23,4 km) ve Legian Plajı ile 16,3 mi (26,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 14 klimalı odada minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda saç kurutma makinesi ve Diş fırçası ve diş macunu (istek üzerine) vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ütü/ütü masası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve resepsiyon salonu sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Joglo
Joglo Villa
Suite
Suite Villa
Premier
Premier Oda (Riverside)
Family
Family Dört Kişilik Oda
Room
Wooden House
Room
Comfort Oda (Balinese)
Room
Garden Bungalow in Separate Compound
Room
Luxury Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x