Beluran Serene Guesthouse

Lesser Sunda Islands, Tabanan
Beluran Serene Guesthouse Genel
Beluran Serene Guesthouse Genel
Beluran Serene Guesthouse Öne Çıkan Resim
Beluran Serene Guesthouse Dış Mekan
Beluran Serene Guesthouse Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Beluran Serene Guesthouse
The Royal Griya Loka Blok J2, Pesiapan Lesser Sunda Islands, Tabanan

Beluran Serene Guesthouse misafirlere Tabanan bölgesinde, plaj yakınında ve Vihara Maitreya Centre ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Seminyak Plajı ile 16,2 mi (26 km) ve Legian Plajı ile 18 mi (28,9 km) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 7 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Açık havuz, kapalı havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, Özel Banyo
Room
Deluxe Oda, Balkon
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x