Puerto Marino

Taza-hoceima-taounate, Al Hoceima
Puerto Marino Öne Çıkan Resim
Puerto Marino Dış Mekan
Puerto Marino Oda Düzeni
Puerto Marino Oda Düzeni
Puerto Marino Oda Düzeni
Image More +20 fotoğraf
Puerto Marino
Rue Anoual rue anoual n 28 Taza-hoceima-taounate, Al Hoceima

Puerto Marino misafirlere Al Hoceima bölgesinde, plaj yakınında, Mimoun El Arssi Stadı ve Al Hoceima Marina 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Quemado Plajı ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 28 klimalı oda buzdolabı ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi bulunur.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 3 Yatak Odası
Room
Stüdyo, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x