Mercure Quemado Resort

Taza-hoceima-taounate, Al Hoceima
Mercure Quemado Resort Genel
Mercure Quemado Resort Genel
Mercure Quemado Resort Genel
Mercure Quemado Resort Genel
Mercure Quemado Resort Genel
Image More +89 fotoğraf
Mercure Quemado Resort
Place Mohamed V Taza-hoceima-taounate, Al Hoceima

Mercure Quemado Resort misafirlere Al Hoceima bölgesinde, plajda, Quemado Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Al Hoceima Marina ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Mimoun El Arssi Stadı ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 169 klimalı oda buzdolabı ve plazma televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu, gece kulübü ve sauna mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 5 toplantı odası vardır. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Balkon, Manzaralı
Privilege,
Privilege, Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon, Deniz Manzaralı
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon
Room
Standard Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Balkon, Manzaralı
Room
Superior Süit, 1 Tek Kişilik Yatak, Balkon, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x