Psaravolada Hotel Milos

Decentralized Administration Of The Aegean, Milos
Psaravolada Hotel Milos Öne Çıkan Resim
Psaravolada Hotel Milos Dış Mekan
Psaravolada Hotel Milos Dış Mekan
Psaravolada Hotel Milos Dış Mekan
Psaravolada Hotel Milos Dış Mekan
Image More +92 fotoğraf
Psaravolada Hotel Milos
Agia Kyriaki Decentralized Administration Of The Aegean, Milos

Psaravolada Hotel Milos misafirlere Milos bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları ve Agia Kiriaki Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Adamas Limanı ile 6,2 mi (10 km) ve Sarakiniko Plajı ile 7,9 mi (12,7 km) mesafede.

Psaravolada Restaurant Psaravolada Hotel Milos misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

12 odada espresso kahve makinesi ve LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi tarifeli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Süit, Deniz Manzaralı
Room
Junior Süit, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x