Avgerinos Deluxe Rooms

Milos
Avgerinos Deluxe Rooms Öne Çıkan Resim
Avgerinos Deluxe Rooms Dış Mekan
Avgerinos Deluxe Rooms Dış Mekan
Avgerinos Deluxe Rooms Oda Düzeni
Avgerinos Deluxe Rooms Oda Düzeni
Image More +17 fotoğraf
Avgerinos Deluxe Rooms
paliochori , Milos

Avgerinos Deluxe Rooms misafirlere Milos bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları ve Paliochori Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon Adamas Limanı ile 6,6 mi (10,6 km) ve Sarakiniko Plajı ile 8,3 mi (13,3 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün hazır paket servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı (Mini Pool)
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı, Denize Bakan (Mini Pool)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x