Priliv

Kuzeydoğu Bulgaristan, Primorski
Priliv Öne Çıkan Resim
Priliv Dış Mekan
Priliv İç Mekan
Priliv Kahvaltı
Priliv Oda Düzeni
Image More +17 fotoğraf
Priliv
Konstantin and Elena Kuzeydoğu Bulgaristan, Primorski

Priliv misafirlere Varna bölgesinde, deniz kıyısında, Sveti Sveti Konstantin & Elena Monastery ve Sunny Day Plajı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Altın Kum Plajı ile 5,8 mi (9,4 km) ve St. Konstantin ve Elena Manastırı ile 1,3 mi (2 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 20 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Misafirlerimiz için spa küveti ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Standard
Standard Apart Daire, Balkon
Standard
Standard Üç Kişilik Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x