Villa Chinka by Astor Garden Hotel

Kuzeydoğu Bulgaristan, Primorski
Villa Chinka by Astor Garden Hotel Öne Çıkan Resim
Villa Chinka by Astor Garden Hotel Dış Mekan
Villa Chinka by Astor Garden Hotel Dış Mekan
Villa Chinka by Astor Garden Hotel Dış Mekan
Villa Chinka by Astor Garden Hotel Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Villa Chinka by Astor Garden Hotel
St. St. Constantine and Helena Kuzeydoğu Bulgaristan, Primorski

Villa Chinka by Astor Garden Hotel misafirlere Varna bölgesinde, plajda, Sveti Sveti Konstantin & Elena Monastery ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve St. Konstantin ve Elena Manastırı ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Altın Kum Plajı ile 6,1 mi (9,8 km) ve Saints Constantine ve Helena Güney Plajı ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Villa Chinka by Astor Garden Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 12 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ayrı küvet ve duş ve terlik vardır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz için spor salonu ve sezonluk açık havuz mevcuttur. Bu Akdeniz stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve asansör mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon, Deniz Manzaralı (Free Access to AquaHouse & Beach)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x