Hotel Sveta Elena

Kuzeydoğu Bulgaristan, Primorski
Hotel Sveta Elena Genel
Hotel Sveta Elena Genel
Hotel Sveta Elena Genel
Hotel Sveta Elena Genel
Hotel Sveta Elena Genel
Image More +48 fotoğraf
Hotel Sveta Elena
E87 Kuzeydoğu Bulgaristan, Primorski

Varna bölgesindeki Hotel Sveta Elena misafirlere kongre merkezi bağlantılı, Euxinograd Sarayı ve Deniz Bahçesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Aladzha Manastırı ile 7,3 km (4,5 mi) ve Zoopark ile 8,4 km (5,2 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki 3 plaj barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 68 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için kapalı havuz, yapay nehir ve sauna vardır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, atari salonu/oyun odası ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Park Manzaralı
Deluxe
Deluxe Apart Daire, Balkon
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x