Premiere Classe Ales

Languedoc-roussillon, Ales
Premiere Classe Ales Öne Çıkan Resim
Premiere Classe Ales Oda
Premiere Classe Ales
Chemin Des Sports Languedoc-roussillon, Ales

Ales bölgesindeki Premiere Classe Ales misafirlere Ales Katedrali ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Pierre-Andre Benoit Müze ve Kütüphanesi ile 5 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Mine Temoin ile 4,9 km (3 mil) ve Cévennes Ulusal Parkı ile 7,5 km (4,6 mil) mesafede.

Misafirlere her gün 6.30 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 68 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere masa ve hafta içi ücretsiz günlük gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Standard
Standard Oda, 3 Tek Kişilik Yatak
Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Standard
Standard Oda, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x