La Demeure de l'Arche

Languedoc-roussillon, Saint-Christol-Les-Ales
La Demeure de l'Arche Öne Çıkan Resim
La Demeure de l'Arche Dış Mekan
La Demeure de l'Arche Dış Mekan
La Demeure de l'Arche Dış Mekan
La Demeure de l'Arche Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
La Demeure de l'Arche
779 Chemin de la Prairie Languedoc-roussillon, Saint-Christol-Les-Ales

Saint-Christol-Les-Ales bölgesindeki La Demeure de l'Arche misafirlere kırsal bölgede, Aqua Forest Adventure Park ve Regordane Way ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Cévennes Ulusal Parkı ile 6,4 mi (10,3 km) ve Ales Katedrali ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

5 odada ücretli ve ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve Akıllı televizyonlar mevcuttur. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık tenis kortu, spor salonu ve sezonluk açık havuz bulunmaktadır. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için valiz dolabı, kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Chambre
Chambre l'authentique
Chambre
Chambre Elegante
Suite
Suite Exotique
Suite
Suite Etoilee

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x