Mas d'Asvin

Languedoc-roussillon, Saint-Christol-Les-Ales
Mas d'Asvin Genel
Mas d'Asvin Genel
Mas d'Asvin Genel
Mas d'Asvin Genel
Mas d'Asvin Genel
Image More +81 fotoğraf
Mas d'Asvin
3081 Route de Montèze Languedoc-roussillon, Saint-Christol-Les-Ales

Mas d'Asvin konaklamanızda Saint-Christol-Les-Ales bölgesinde, Mine Temoin ile 8,1 km (5 mi) ve Cevennes Turizm - d'Anduze Bürosu ile 10,6 km (6,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu golf dostu pansiyon Cévennes Ulusal Parkı ile 10,9 km (6,8 mi) ve La Bambouseraie de Prafrance ile 13,4 km (8,3 mi) mesafede.

Fransız mutfağı sevenler için Mas d'Asvin ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 9 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için spa küveti, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu Koloniyel stili pansiyonda misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisi sörf alanına ve kumsala ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Pansiyonda konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Oda, Küvet
Süit,
Süit, Şehir Manzaralı
Süit,
Süit, Havuz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Süit, Havuz Manzaralı
Süit,
Süit, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x