Prague Castle Apartments Pawlansky

Bohemia, Prag
Prague Castle Apartments Pawlansky Genel
Prague Castle Apartments Pawlansky Genel
Prague Castle Apartments Pawlansky Genel
Prague Castle Apartments Pawlansky Genel
Prague Castle Apartments Pawlansky Öne Çıkan Resim
Image More +31 fotoğraf
Prague Castle Apartments Pawlansky
31 Újezd Bohemia, Prag

Prague Castle Apartments Pawlansky size Prag merkezinde, Eski Şehir Meydanı ve Petrin Tepesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu daire Charles Köprüsü ile 1,1 mi (1,8 km) ve Prag Astronomik Saat Kulesi ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirler için 2 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize bilgisayar ve ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunmaktayız. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için 42 inç düz ekran televizyon vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu dairede misafirler için ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire
Room
Design Apart Daire, 2 Yatak Odası, Mutfak
Room
Family Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x