Pousada Rancho do Buna

Ponta do Mangue
Pousada Rancho do Buna Öne Çıkan Resim
Pousada Rancho do Buna Dış Mekan
Pousada Rancho do Buna Dış Mekan
Pousada Rancho do Buna Dış Mekan
Pousada Rancho do Buna Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Pousada Rancho do Buna
Rua Principal s/n Atins , Ponta do Mangue

Pousada Rancho do Buna misafirlere Barreirinhas bölgesinde, plaj yakınında, Cabure Plajı ve Praia do Atins ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pousada otel Lencois Maranhenses Ulusal Parkı ile 3,6 mi (5,8 km) ve Amapá Biodiversity Corridor ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pousada otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 16 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu Art Deco stili pousada otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler 10 kilometre içinde çalışan (ücretli) servisi kullanabilir.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Bungalov
Bungalov
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Dağ Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x