Convento Arcádia

Atins
Convento Arcádia Öne Çıkan Resim
Convento Arcádia İç Mekan
Convento Arcádia Kahvaltı
Convento Arcádia Yerinde Yemek
Convento Arcádia Yatak Takımları
Image More +37 fotoğraf
Convento Arcádia
R. da Esperança, 3, Atins , Atins

Convento Arcádia misafirlere Barreirinhas bölgesinde, milli parkta, Praia do Atins ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Cabure Plajı ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pousada otel Lencois Maranhenses Ulusal Parkı ile 3,6 mi (5,8 km) ve Amapá Biodiversity Corridor ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Convento Arcádia, Convento Arcádia misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 7 oda mevcuttur. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pousada otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, genel oturma odası ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Kulübe
Standard
Standard Kulübe
Room
Premium Kulübe
Room
Premium Kulübe

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x