Vila Aty Lodge

Atins
Vila Aty Lodge Öne Çıkan Resim
Vila Aty Lodge Dış Mekan
Vila Aty Lodge Dış Mekan
Vila Aty Lodge Dış Mekan
Vila Aty Lodge Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
Vila Aty Lodge
R. Principal SN , Atins

Vila Aty Lodge misafirlere Barreirinhas bölgesinde, milli parkta, Praia do Atins ve Cabure Plajı ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Lencois Maranhenses Ulusal Parkı ile 3,6 mi (5,8 km) ve Amapá Biodiversity Corridor ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Oda (superior)
Deluxe
Deluxe Oda (térreo)
Room
Exclusive Oda, 1 Yatak Odası (superior)
Room
Premium Oda (térreo)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x