Poseidon VIP Residence Club

Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Nessebar
Poseidon VIP Residence Club Genel
Poseidon VIP Residence Club Genel
Poseidon VIP Residence Club Genel
Poseidon VIP Residence Club Öne Çıkan Resim
Poseidon VIP Residence Club Dış Mekan
Image More +70 fotoğraf
Poseidon VIP Residence Club
Ul. Kiparis Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Nessebar

Nessebar bölgesindeki Poseidon VIP Residence Club misafirlere Aqua Paradise Su Parkı ile 3 dakika sürüş mesafesinde ve Action Aquapark su parkı ile 14 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu spa olan apart daire Arkeoloji Müzesi ile 4,1 km (2,5 mi) ve Hristos Pantokrator Kilisesi ile 4,3 km (2,7 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 55 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sauna ve sezonluk açık havuz mevcuttur. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x