Apollon Apartments

Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Nessebar
Apollon Apartments Genel
Apollon Apartments Genel
Apollon Apartments Genel
Apollon Apartments Öne Çıkan Resim
Apollon Apartments Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Apollon Apartments
Kiparis Varna – Kuzey Karadeniz Kıyısı, Nessebar

Apollon Apartments misafirlere Nessebar bölgesinde, plaj yakınında, Ravda Merkez Plajı ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Aqua Paradise Su Parkı ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Güneşli Sahil ile 2,5 mi (4,1 km) ve Nessebar Güney Plajı ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairenin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 35 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Misafirlere mikrodalga fırın ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, açık tenis kortu ve sauna bulunmaktadır. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Stüdyo, Balkon
Classic
Classic Apart Daire, 1 Yatak Odası, Balkon
Classic
Classic Apart Daire, 2 Yatak Odası, Balkon
Deluxe
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası, 2 Banyolu, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x