Porto Platanias Beach - Luxury Selection

Platanias
Porto Platanias Beach - Luxury Selection Genel
Porto Platanias Beach - Luxury Selection Öne Çıkan Resim
Porto Platanias Beach - Luxury Selection Dış Mekan
Porto Platanias Beach - Luxury Selection İç Mekan
Porto Platanias Beach - Luxury Selection Kahvaltı
Image More +28 fotoğraf
Porto Platanias Beach - Luxury Selection
Platanias , Platanias

Porto Platanias Beach - Luxury Selection misafirlere Hanya merkezinde, Agia Marinası Plajı yakınında ve Platanias Meydanı ile yürüyerek 8 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Platanias Plajı ile 0,4 mi (0,6 km) ve Eski Venedik Limanı ile 11,3 mi (18,1 km) mesafede.

Yemek servisi için Menia ideal, bu denize sıfır restoran bar/oturma salonu ve havuz manzarasıyla dikkat çekiyor. İsterseniz 24 saat oda servisi imkanı da var. Plaj barında ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 93 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ücretli kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve hızlı giriş mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Family
Family Oda, 1 Yatak Odası (Garden or Pool View)
Family
Family Oda, 2 Yatak Odası
Süit,
Süit, Deniz Manzaralı
Süit,
Süit, Kişiye Özel Havuzlu
Süit,
Süit, Kişiye Özel Havuzlu, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x