Despina Studios

Agia Marina
Despina Studios Genel
Despina Studios Öne Çıkan Resim
Despina Studios Dış Mekan
Despina Studios Dış Mekan
Despina Studios Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Despina Studios
Agia Marina , Agia Marina

Despina Studios misafirlere Hanya bölgesinde, deniz kıyısında, Agia Marinası Plajı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Platanias Meydanı ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Platanias Plajı ile 0,4 mi (0,7 km) ve Eski Venedik Limanı ile 11,3 mi (18,3 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet ve valiz dolabı vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, Deniz Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x