Marika Hotel

Platanias
Marika Hotel Öne Çıkan Resim
Marika Hotel Dış Mekan
Marika Hotel Dış Mekan
Marika Hotel Dış Mekan
Marika Hotel Dış Mekan
Image More +85 fotoğraf
Marika Hotel
Platanias , Platanias

Marika Hotel misafirlere Platanias bölgesinde, plajda, Agia Marinası Plajı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Platanias Meydanı ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Platanias Plajı ile 0,2 mi (0,4 km) ve Eski Venedik Limanı ile 11,1 mi (17,9 km) mesafede.

Yunan mutfağı sevenler için Waves restaurant ideal, denize sıfır bu restoran içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, güzel havuz manzarası ve açık havada yemek keyfiyle dikkat çekiyor. Aynı zamanda kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 112 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Stüdyo, Deniz Manzaralı
Superior
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (with Outdoor Jetted Tub)
Economy
Economy Oda
Superior
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Superior
Superior Stüdyo, Havuz Manzaralı
Superior
Superior Dubleks, 1 Yatak Odası, Havuz Manzaralı
Superior
Superior Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x