Pondok Dukuh Soca Private Villas

Lesser Sunda Islands, Peliatan
Pondok Dukuh Soca Private Villas Öne Çıkan Resim
Pondok Dukuh Soca Private Villas Dış Mekan
Pondok Dukuh Soca Private Villas Dış Mekan
Pondok Dukuh Soca Private Villas Dış Mekan
Pondok Dukuh Soca Private Villas Kahvaltı
Image More +29 fotoğraf
Pondok Dukuh Soca Private Villas
Jalan Uma Soca, Br. Kalah, Peliatan Lesser Sunda Islands, Peliatan

Ubud (Pengosekan) bölgesindeki bu villa misafirlere Ubud Peliatan Balerung Sahnesi ve Peliatan Kraliyet Sarayı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu villa Sanur Plajı ile 15 mi (24,2 km) ve Ubud Maymun Ormanı ile 1,5 mi (2,5 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için klimalı villada minibar ve düz ekran televizyon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için uydu kanalları ve DVD oynatıcı sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirler için özel banyoda sadece duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerin konforu için dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa sunulmaktadır; ayrıca kat hizmetleri günlük olarak verilmeketdir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa,
Villa, 3 Yatak Odası, Kişiye Özel Havuzlu

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x