Pondok Ayu

Lesser Sunda Islands, Peliatan
Pondok Ayu Öne Çıkan Resim
Pondok Ayu Dış Mekan
Pondok Ayu Oda Düzeni
Pondok Ayu Banyo Tipleri
Pondok Ayu Banyo Tipleri
Image More +9 fotoğraf
Pondok Ayu
Jl. Yudistira, Lingkungan Uma Soca Banjar Kalah Peliatan Lesser Sunda Islands, Peliatan

Ubud (Pengosekan) bölgesindeki Pondok Ayu misafirlere Peliatan Kraliyet Sarayı ve Agung Rai Sanat Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Sanur Plajı ile 14,9 mi (24 km) ve Ubud Maymun Ormanı ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Pondok Ayu misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 4 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirlerimiz için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x