Friendly House Bali - Hostel

Lesser Sunda Islands, Peliatan
Friendly House Bali - Hostel Öne Çıkan Resim
Friendly House Bali - Hostel İç Mekan
Friendly House Bali - Hostel İç Mekan
Friendly House Bali - Hostel İç Mekan
Friendly House Bali - Hostel Yerinde Yemek
Image More +29 fotoğraf
Friendly House Bali - Hostel
Jalan Cok. Rai Pudak Peliatan Lesser Sunda Islands, Peliatan

Ubud bölgesindeki Friendly House Bali - Hostel konaklamanızda, Peliatan Kraliyet Sarayı ve Ubud Peliatan Balerung Sahnesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu hostel Sanur Plajı ile 14,2 mi (22,8 km) ve Ubud Maymun Ormanı ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Hostelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

25 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu hostelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Ortak Ranzalı Oda, 1 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x