Pineapple House Boutique Hotel

Cape Town
Pineapple House Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Pineapple House Boutique Hotel Dış Mekan
Pineapple House Boutique Hotel Dış Mekan
Pineapple House Boutique Hotel Dış Mekan
Pineapple House Boutique Hotel İç Mekan
Image More +56 fotoğraf
Pineapple House Boutique Hotel
8 Irwinton Road, Fresnaye , Cape Town

Cape Town bölgesindeki Pineapple House Boutique Hotel konaklamanızda, Milton Plajı ile 5 dakika yürüme mesafesinde ve Sea Point Promenade ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Camps Bay Plajı ile 2,6 mi (4,1 km) ve Masa Dağı ile 4,7 mi (7,6 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 9 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, saç kurutma makinesi ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve "turndown" servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Classic
Classic Oda
Room
Premier Oda
Room
Superior Oda
Room
Basic Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x